OVER PROBOX

ProBox is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de online verkoop van verhuisdozen, verpakkingsmaterialen en bescherming voor particulieren en bedrijven.

Dankzij onze LEVERING service maken we het eenvoudig om alle apparatuur aan te schaffen die nodig is voor een goede werking van uw verhuizing.

Professionele apparatuur tegen een professionele prijs, toegankelijk voor iedereen, is het devies van onze missie.

Klantenservice

Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche weet ons team u hoe te adviseren.

Door contact met ons op te nemen, profiteert u van persoonlijk advies op basis van uw specifieke behoeften. Ons team staat ook na levering van uw bestelling tot uw dienst.

Deze nabijheid van onze klanten stelt ons in staat om elkaars behoeften beter te begrijpen en ons aanbod aan te passen voor gegarandeerde tevredenheid.

ONZE KLANTEN

Wij leveren zowel particulieren en bedrijven als diverse professionals die actief zijn in de verhuissector, zoals professionele verhuizers en meubelbewakers.

Of het nu gaat om het inpakken van hun persoonlijke bezittingen of archieven en documenten, onze klanten vertrouwen op de kwaliteit van onze verhuisdozen.

We reageren snel op steeds meer uiteenlopende verzoeken en passen ons aan elke situatie aan

ONS BELEID

Bewust van het klimaatprobleem dat momenteel op het spel staat!

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we het enige bedrijf in België zijn dat kartons vrijwel geen impact heeft op het milieu.

Wij leveren alleen gerecyclede en recyclebare kartons en nemen deel aan boomplantprojecten over de hele wereld via onze partnerschappen met NGO’s die gespecialiseerd zijn op dit gebied.

ONZE DOELEN

Ons doel is eenvoudig en ambitieus.

Het is om onze klanten te betrekken bij het behoud van ons milieu en tegelijkertijd te profiteren van hoogwaardige producten en diensten.

We zijn binnenkort aanwezig in de Benelux en werken aan het perfectioneren van ons distributiesysteem.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@pro-box.be

Over 1